Başrolde Hülya Avşar, Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in oynayacağı ve Zonguldak’ta çekimleri yapılacak Kanunsuz Topraklar dizisinde rol almak isteyenlerin 0 542 434 2762 telefonla ulaşmaları istendi.
Duyuruda; Değerli arkadaşlarım, Zonguldak'ımızın tanıtımına, büyük katkıları olacak bu projenin içerisinde olmak istiyorsanız, aşağıdaki telefon numarasıyla irtibata geçip, bilgi alabilirsiniz. İletişime geçtiğinizde size, dizinin konusu, alacağınız ücret ve yapacağınız işle alakalı, bilgi verilecektir” denildi.
KANUNSUZ TOPRAKLAR DİZİSİ
Dönem dizisi olduğu bilinen Kanunsuz Topraklar, Zonguldak'ta maden patronu olan Malik Bey'in kızı Gülfem ve maden işçisi Davut'un imkansız aşkını konu alıyor. Haziran ayında çekimlerine başlanılacak olan dizide, Uğur Güneş'in partnerine dair herhangi bir bilgi yer almıyor. FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Gold Film imzalı Kanunsuz Topraklar'ın yönetmen koltuğunda Faruk Teber oturacak. Dizinin çekimlerinin bir bölümü Zonguldak’ta çekilecek iç mekan çekimleri için İstanbul'da Zonguldak platosu oluşturulacak.

Editör: TE Bilişim