Zonguldak halkının nefes aldığı Kozlu sahili, vatandaşın uğrak yeri oldu. Çöp döküm alanından gelen evsel atıkların yanı sıra vatandaşların bıraktığı çöplerde de artış gözlendi.

Rektör Özölçer ve Başkan Erdem ne konuştu? Rektör Özölçer ve Başkan Erdem ne konuştu?

Eski çöp döküm alanına biran önce çözüm bulunmadıkça üzerine vatandaşların bıraktığı çöpler ile birlikte kirlilik artarak  devam edecek.

Kozlu Belediyesi’nin çeşitli müdürlüklerinde görev yapan personel ile birlikte Kozlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Zonguldak Gençlik Merkezi katılımcıları Kozlu İlçe Milli eğitim Müdür Yardımcısı Osman Menteş Tüketici Hakları Derneği Başkanı Ali Topaloğlu ve Çevre Koruma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri vatandaşların ardında bıraktıkları çöpleri temizlemek için seferber oldu.

Konu ile ilgili Kozlu Belediyesi’nden yapılan açıklamada:
Sürdürülebilir çevre olgusunu vatandaşlar arasında çevre bilincinin yaygınlaştırılması çevremizi koruma bilincinin oluşturulması gibi pek çok önemli konuda farkındalık yaratıyoruz. Vatandaşlarımız tarafından ilçemizin gözbebeği Kozlu sahilimiz yoğun ilgi görmektedir. Ancak tüm gayretlerimize ve görsel uyarılarımıza rağmen sosyal alanlarımızın  kullanımı sonunda bazı vatandaşlarımızın çöplerini alanlarda bıraktıklarını görmekteyiz. Bu nedenle bugün belediyemiz ve Kozlu Kent Konseyi Kadın Meclisi ile beraber ortaklaşa yürütülen farkındalık oluşturabilmek için Kozlu sahilinde çöp toplama etkinliği gerçekleştirilmiştir. Etkinliğimize katılan Zonguldak Gençlik Merkezi katılımcıları, Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Menteş, Tüketici Hakları Derneği Başkanı Ali Topaloğlu ve Çevre Koruma Derneği Yönetim Kurulu Üyelerine  teşekkür ederiz.” denildi

Editör: U. G.