Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig’inde şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldakspor Basket 67, ligin 11. hafta maçında saat 16.00'da Zonguldak Site Kapalı Spor Salonu'nda Çerkezköy Belediyespor ile karşılaştı. 

Zonguldak Kömürspor taraftarları haksızlığa tepki göstermek için Madenci Anıtında toplanacak! Zonguldak Kömürspor taraftarları haksızlığa tepki göstermek için Madenci Anıtında toplanacak!

Kırmızı-lacivertli temsilcimiz yaklaşık 1 bine yakın taraftarının önünde müthiş bir oyun ortaya koyarak Çerkezköy Belediyespor’u 74 - 55 mağlup ederek şampiyonluk yarışını sürdürdü. 

Karşılaşmanın ardından temsilcimiz Zonguldakspor Basket 67 teknik heyet ve oyuncular, Çerkezköy Belediyespor’u mağlup etmenin sevincini taraftarları ile birlikte yaşadılar.

Kırmızı-lacivertli temsilcimiz aldığı bu galibiyet sonrasında puanını 21 yaparken, maç fazlasıyla liderliğe oturdu. 19 puanı bulunan Ferhatoğlu Gürelespor ise pazartesi Fenerbahçe ile karşılaşacak. Ayrıca  Çerkezköy Belediyespor ise 16 puanı 16 yaptı. 

Zonguldak Basket 67 ile Çerkezköy Belediyespor arasındaki karşılaşmayı Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Deva Partisi İl Başkanı Fatih Keleş, Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, GMİS Genel Sekreteri Tayfun Demir,  CHP Zonguldak Belediye Başkan Aday adayı Tahsin Erdem, Zonguldak Basket 67 Basket Kulüp Başkanı Kanat Tan ve yönetimi izledi. Parotokol alınan galibiyetten dolayı Kırmızı-lacivertli oyuncuları alkışlayarak tebrik etti.

Editör: U. G.