Kozlulu antrenörler Tolga Kalyoncu, Abdülkadir Kalyoncu ve Turgay Yavuz tarafından  gerçekleştirilecek olan ve 1’incisi düzenlenecek olan Batı Karadeniz Dostluk ve Dayanışma Futbol Turnuvası  12 Ağustos 2023 Cumartesi başlayacak ve 1 gün sürecek. 
Bu önemli turnuvaya 2014-2015 yaş grubu sporcular katılacak. 
Batı Karadeniz Dostluk ve Dayanışma Futbol Turnuvasına  Zonguldak Kömürspor, Kozlu Belediyespor, Bartın Gençlerbirliği, Karadonspor, Akademispor, Karaelmasspor, Devrek Belediyespor, Zonguldak Kartalspor, Kozlu Taşkömürspor, Terapi Men Çaycuma Kuzey Orduspor, Kastamonuspor ve Kdz. Ereğli Genç Yıldızspor Kulübü takımları katılacak.  
12 Ağustos 2023 Cumartesi saat 9.00’da başlayacak olan turnuva akşam saat 19.00’da son bulacak.  Turnuvada şampiyon olan takım başta olmak üzere 12 takımın tamamına törenle kupa ve madalya verilecek. Antrenörlere de çeşitli hediyeler verilecek.  
Batı Karadeniz Dostluk ve Dayanışma Futbol Turnuvası hakkında sosyal medya hesabında açıklama yapan antrenör Tolga Kalyoncu, “12.08.2023 Cumartesi Kozlu Sahasında Batı Karadeniz'in yetenekli ve başarılı 2014 -2015 doğumlu çocuklarımızın katılacağı futbol okulu takımlarıyla 1’incisi düzenleyeceğimiz futbol turnuvasına katılacak takımlara şimdiden başarılar diliyorum.”

Evren Atış'ın yerine Cenk Karka geliyor! Evren Atış'ın yerine Cenk Karka geliyor!

Haber- Melisa Sapaz

Editör: Melisa Sapaz