BARTIN

Koronavirüsten kaybettiği arkadaşını anlattı

Abone Ol

Bartın'da 34 yaşındaki Tayfun Köstekçi Koronavirüs nedeni ile tedavi gördüğü Bartın Devlet hastanesinde hayatını kaybetti. Hastanede tedavi gören 36 yaşındaki Turgut Kaya yaşadığı zor süreci anlattı. 

Bartın'da bir firmada çalışan ve herhangi bir kronik hastalığı olmadığı öğrenilen Tayfun Köstekçi'nin vefat haberini alan ailesi, mesai arkadaşları ve sevenleri üzüntüye boğuldu.Tayfun Köstekçi Koronavirüs önlemleri kapsamında Kozcağız'a bağlı Bedil Köyü'nün Köstekçi mahallesinde dün son yolculuğuna uğurlandı.Tayfun Köstekçi evli ve 2 çocuk babası idi.

Hastaneden mesaj gönderdi. Bartın Devlet hastanesinde tedavi gören Bartınlı genç Turgut Kaya, yaşadığı zor süreci şöyle anlatarak uyarıda bulundu "Sevgili dostlar, değerli büyüklerim, Hafta başı covid19 hastalığına yakalandım. On gün önceden zaten akciğerlerimde oluşan bi enfeksiyon icin tedavi görüyordu. Bu esnada bu illete yakalandım ve direk ciğerlerime yapıştı.3 günü evde geçer düşüncesi ile geçip büyük hata yaptım. 3 gün yarı baygın şekilde geçti ve hastaneye yatırıldım.Hastanede 3.günüm bugün. ilk kez bu gün ağrılarım hafifledi, gözlerimi açıp ayağa kalkabildim. Çevrenizde covid diye birşey yok, sırıtarak ben geçirdim diyenlere sakın aldırış etmeyin. Bu hastalığın acısını size tarif etsem kafanızı evin penceresinden bile çıkarmazsınız. Kendi ve ailenizin sağlığı için sizi uyarıyorum. Kaliteli maskelerden kullanın ve zorda olmadıkça evden çıkmayın pişman olursunuz. Ben çok pisman oldum. Gencim bana bişey olmaz demeyin. 34 yaşındaki bir genç bu hastanede vefat etti. Bu hastalığın genci yaşlısı yok. Şu an hastalık çok yaygın ve hastane neredeyse tam dolu, gelen hastaları alamıyorlar. Hepinize sağlıklı günler"