TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 17. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Serik Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.  Kırmızı-lacivertli temsilcimiz 7 olan puanını 8’e yükseltirken haftayı yine ligin son sırasında tamamladı. Serik Belediyespor  ise 13 olan puanını 14’e yükselti ve 15. sırasındaki yerini korudu.  


MAÇTA GERGİN ANLAR YAŞANDI
Zonguldak Kömürspor ile Serik Belediyespor arasında oynanan ve  0-0 berabere biten maçın ardından bazı taraftarlar, futbolcular ve teknik direktör Şenol Demir’e tepki gösterdi. Yaşanan tepki sonrasında Fatih Bektaş ve kaleci Egemen ile bazı taraftar arasında gergin anlar yaşandı. Ayrıca taraftarın üzerine doğru yürüyen ve sinir krizi geçiren Fatih Bektaş güçlükle durduruldu. Ayrıca kaleci Egemen’de sinirlerine hakim olmakta zorlanınca o da bazı taraftarlara tepki gösterdi. Bazı yöneticiler ve teknik direktör Şenol Demir’in araya girmesi ile hem oyuncuları hemde taraftarları sakinleştirmeye çalışırken, başka bir yönetici Hakan Gülay’da sinirlerine hakim olamayınca taraftara ağır hareketlerde bulundu.  Hakan Gülay zor sakinleştirilirken, olay çok fazla büyümeden önlendi. 

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR 0-0 SERİK BELEDİYESPOR 

Bir babanın yardım çığlığı! "Kızımı yaşatın" Bir babanın yardım çığlığı! "Kızımı yaşatın"

STAT: Karaelmas Kemal Köksal

HAKEMLER: Ahmet Ecevit, Süleyman Yavaşoğlu, Osman Baruk

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Egemen Yaylı, Nuri Terliksiz, Serhat Ahmetoğlu, Sabrican Vural, Oğuzhan Öztürk (Dk. 86 Ahmet Daniel Akyıldız), Serhat Doğukan Taşdemir, Murat Erdemir, Fırat Sarı, Emirhan Kocasoy (Dk. 65 Sarper Çağlar), Fatih Bektaş, Ozan Karabacak

SERİK BELEDİYESPOR: Salih Şenbaş, Erbay Eker, Oğuzhan Doğan, Oğulcan Şahin, Ömer Faruk Yılmaz, Hakan Olkan, Sefa Aksoy (Dk. 88 Yunus Emre Çakır), Sinan Kalaycı (Dk. 76 Hasan Ali Adıgüzel), Emrah Tacir (Dk. 68 Burak Özdemir), Furkan Balaban, Muhammet Akpınar (Dk. 76 Mustafa Ethem Erboğa)

SARI KARTLAR: Dk. 23 Sabrican, Dk. 60 Murat, Dk. 75 Nuri (Zonguldak Kömürspor) Dk. 43 Oğulcan (Serik Belediyespor)

Editör: U. G.