Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş Zonguldak’ın en büyük yaşayan siyasi değeri TBMM eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Köksal Toptan ile Ankara’da bir araya geldi.
Başkan Satılmış Gebeş’in ziyaretinden büyük mutluluk duyan Köksal Toptan, Başkan Gebeş ile sıcak sohbeti gözlerden kaçmadı.
SATILMIŞ GEBEŞ’TEN KÖKSAL TOPLAN’DA VEFA
Önceki dönemlerde Köksal Toptan’ın hem siyasette hem de özel yaşamında büyük destek gören Başkan Satılmış Gebeş’in Köksal Toplan’a vefası taktir topladı.
Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş duygularını şu şekilde dile getirdi: “Türk siyasi tarihimizin duayenlerinden, önceki dönemler TBMM Başkanlarımızdan, bakanlarımızdan olan, şuan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olarak görev yapan ve bizlerde de çok büyük emekleri olan Sayın Köksal Toptan abimize ziyarette bulunduk.
Yakın ilgilerinden, bilgi, beceri ve tecrübe paylaşımlarından dolayı kıymetli başkanımıza çok teşekkür ediyorum.”




