14-20 Ağustos 2023 tarihleri arasında Aydın’ın Kuşadası ilçesinde gerçekleşen ANALİG Osman Bayrakdar Sezonu Badminton Türkiye Finalleri tamamlandı.

Kuşadası İlçe Spor Salonu'nda gerçekleşen Türkiye Finalleri, badminton severlerin büyük ilgisini çekti. Sporcuların yıllar süren emekleri ve yetenekleri, sahadaki mücadeleleriyle taçlanırken, kazananlar da belirlendi.

Kızlar kategorisinde Zonguldak’ı temsil eden Devrek Belediyespor Badminton Kız takımı Türkiye Finallerini 4’üncü tamamlarken, Ankara birinci, İzmir ikinci, Samsun ise üçüncü oldu. 

Özellikle temsilcimiz bu önemli Türkiye Finallerinde aldığı 4’üncülük sonrasında hem Zonguldak’ı hemde Devrek’i gururlandırdı. 

Okur yazsın biz yayınlayalım! Okur yazsın biz yayınlayalım!

Devrek Belediyespor Badminton Antrenörü Mustafa Danacı sosyal medya hesabından  yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Başarımıza yeni bir başarı, Kupalarımıza yeni bir Kupa daha ekledik .En büyük başarının insan kazanmak ve insan yetiştirmek olduğu şiarıyla; yıllardır emek veren, sporcularımızı destekleyen ailelerimizi, müdürlerimizi, Belediye Başkanımız ve Devrek Belediyespor yönetimimize, bizi destekleyen herkese teşekkürü borç biliriz.

Sevdiğin bir iş seçersen, yaşamında bir gün bile çalışmış olmasın. Sporcularıma bu gururu yaşattıkları içinde kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum.”dedi

Editör: Kağan İslamoğlu