Kaza, sabah saatlerinde Akyazı ilçesine bağlı Yeniorman mevkinde meydana geldi. Kızı Eslem Nur Kılıç'ı, YKS ikinci oturumuna yetiştirmeye çalışan Zafer Kılıç idaresindeki 54 HH 144 plakalı cip, yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkıp duvara çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye, sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada, Zafer Kılıç ve kızı Eslem Nur Kılıç ağır yaralandı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ağır yaralı baba ve kızı hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Baba Kılıç, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti, kızının ise hayati tehlikesi sürüyor. 

Ankara'da hareketli gece! Erdoğan İbrahim Kalın ve Yılmaz Tunç’u neden Saray'a çağırdı! Ankara'da hareketli gece! Erdoğan İbrahim Kalın ve Yılmaz Tunç’u neden Saray'a çağırdı!

18 Haziran'da yaşanan acı verici kazada hayatını kaybeden ve bir hafta önce yeniden baba olan Kılıç’ın cansız bedeni hastane işlemleri sonrasında ailesine teslim edildi. Kılıç için Akyazı Hastane Mahallesi Yeşildirek Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılınarak Boztepe Merkez Mezarlığı’na defnedildi.

Editör: Melisa Sapaz