Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Kilimli Gençlik Merkezi’nden güzel projelere imza atmaya devam ediyor.

Kilimli Gençlik Merkezi yeni bir projeyle çocuklara yeni bir alternatif getirerek güzel bir proje başlattı. Çocuklar “Altın Bilezik Devralıyorum” projesi kapsamında Kilimli’de bir günlüğüne de olsa makam koltuğu yerine esnaf koltuklarını devralarak gün boyunca mekânın sahibi ve çalışanı olacaklar. Gençler bu proje kapsamında küçük yaşlarda farklı bir deneyim yaşama imkânı bulacaklar.

Kilimli Gençlik Merkezi tarafından yapılan açıklama şu şekilde:: “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerimiz kapsamında Altın Bilezik Devralıyorum Projemiz ile İlçemiz Çocukları bir günlüğüne makam koltuğu yerine esnaf koltuklarını devralarak gün boyunca mekanın sahibi ve çalışanı olacak ve küçük yaşlarda farklı bir deneyim yaşama imkanı bulacak. Etkinliğimiz salgın nedeniyle yarın kısıtlı sayıda kontenjanımız ile pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşecektir. Katılım sınırlı olduğu için projede yer almak isteyen Çocuklarımızın aşağıdaki numara ile irtibata geçmeleri rica olunur.”

-05068364757-

Editör: TE Bilişim