Kdz. Ereğli Belediyespor Basketbol Yaz Spor Okulu yeni sezon kayıtları başlıyor! Kdz. Ereğli Belediyespor Basketbol Yaz Spor Okulu yeni sezon kayıtları başlıyor!
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ak Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 109. Yıl dönümünde Kdz. Ereğli Tatoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen programa katıldı. Bozkurt; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal eden bütün şehitlerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyorum” dedi.
Saffet Bozkurt’un sosyal medya hesabındaki paylaşım şu şekilde:
“Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şüheda fışkıracak, toprağı sıksan şüheda.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 109. Yıl dönümünde Atatürk anıtı ve Tatoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen anma programlarına katıldık.
Ay-Yıldız'a sarılanlar… Bu vatan size minnettardır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal eden bütün şehitlerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyorum.”
Editör: Şeyma Kaya