Açıldığı günden bu yana tam anlamıyla hizmet veremeyen merkez PTT binası önünde bugün yine bildik manzara hakimdi.

Çeşitli maaş ödemeleri, havale, posta ve kargo gibi hizmetler veren PTT; eksiklerini bir türlü gideremediği için bugün yine vatandaşları mağdur etti.

PTT'ye maaş almaya gelen ve soğukta saatlerce bekleyen bazı vatandaşlar, para olmaması gerekçesiyle ödeme yapılamadığını duymaları üzerine adeta deliye döndü. Bazı vatandaşların, sinkaflı gözler sarf ederek PTT binasından ayrıldığı gözlemlenirken; araç yoluna kadar ulaşan kuyrukta bulunan vatandaşların ise kendi aralarında duruma tepki gösterdikleri görüldü.

PTT merkez binasında personel yetersizliği ve sistemin halen oturtulamamış olması nedeniyle aylardır devam eden sorunların bir an önce çözülmesini isteyen vatandaşlar; "Bizim vergilerimizle yapılan binalardan hizmet alamıyoruz. Yazın sıcakta, kışın soğukta saatlerce dışarıda bekliyoruz. Uzun süre beklememize rağmen, beklediğimiz hizmeti de alamıyoruz. Yok mu bu soruna el atacak birileri?" şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

Öte yandan, bazı bankaların Ereğli'deki şubelerinde de para olmadığı ve ATM'lerin bozuk olması nedeniyle uzun kuyruklar oluştuğu görüldü.

Editör: TE Bilişim