Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından organize edilen gezi programı yapıldı.
Programa Eski Devlet Bakanı, Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf, Petrol İş Sendikası Eski Başkanı, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi 
Ali Ufuk Yaşar, bölge koordinatörü,  Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi
Essum Aslan, İl Başkanı Fatih Keleş, ilçe başkanları ve partililer katıldı.
Heyet  Genel Maden İşçileri Sendikası’nı ziyareti ile başladığı Zonguldak programını, Devrek ve Kilimli İlçe Başkanları Mazbata töreni, Çaycuma İlçe Kongresi, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya ziyaret ile sürdürdü. Selma Aliye Kavaf ve beraberindekiler daha sonra Çaycuma esnafını ziyaret ederek dertlerini ve taleplerini dinledi. İl Başkanı Fatih Keleş yaptığı değerlendirmede Selma Aliye Kavaf, Ali Ufuk Yaşar ve Essum Aslan ile birlikte GMİS Başkanı Hakan Yeşil, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve katılımcılara teşekkür etti. Keleş ayrıca, DEVA’ya katılım ve desteklerin artarak devam ettiklerini belirterek, Genel Başkan Ali Babacan’ın, ekonomi ve sosyal politikalarına yönelik yaklaşımlarını her yerde anlatmaya devam edeceklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim