Karadeniz Ereğli Belediyesi’nce, çevre il ve ilçelerdeki basın mensuplarına yönelik tanıtım etkinlikleri düzenlendi.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, programda yaptığı konuşmada, etkinliğin amacının gecikmeli de olsa 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlamak olduğunu belirtti.

Posbıyık, “ Plan yaptık, 24Temmuz’da yetiştiremedik ama bütün bölgedeki gazeteci arkadaşlarımızı, gece gündüz uğraş veren arkadaşlarımızı burada toplayalım, onlara Ereğli’de bir tanıtım turu yapalım, akşamleyin de adada yemek yiyelim diye düşündük. Bu amaçla programımız hazırladık. Sizi Ereğli’nin değişik bölgelerine getirmek suretiyle bizzat yakından tanımanızı sağlayacağız. Kaletepe askeri bölge ama oradan da izin aldık, Amiralimiz az evvel buradaydı sağolsun bize izin veriler. Kaletepe’den de Ereğli’nin her tarafını görüp fotoğraf çekme imkanınız olacak. ” dedi.

Posbıyık,  gezi kapsamında yer alan Ozan Doğulu Dj etkinliğinin ülkede yaşanan yangın olayları nedeniyle iptal edildiğini açıkladı.

TAM GÜNLÜK PROGRAM

Gezi programı çerçevesinde, Barış plajı, Alemdar Gemisi, Belediye Oyuncak Evi, Sanat Sokağı, Hak Kafe, Cehennemağzı Mağaraları, Kaletepe  gezileri yer alıyor. Etkinlik kapsamında, Ereğli Alaplı arasında tekne turu düzenlenecek, akşamleyin Barış Plajında yemek ikramında bulunulacak.

POSBIYIK TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, sosyal medya paylaşımında “Bartın, Karabük, Çaycuma, Devrek, Zonguldak, Düzce, Akçakoca, Ereğli ve Alaplı'dan basın mensuplarını Kdz. Ereğli’de ağırlıyoruz. Kentimizi tanıtıyoruz. Kendilerine ilk olarak Belediye Sevgi, Barış Plajı tesislerini ardından Dostluk Mesire alanını gezdirerek yapılan ve yapmayı planladığımız çalışmaları anlattık, sorularını yanıtladık. Davetimize gösterdikleri ilgi dolayısıyla şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim