Zonguldak ve ülke gündemi TFF'nin kararını bekliyor! Zonguldak ve ülke gündemi TFF'nin kararını bekliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı'nın 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan Bedensel Engelliler Oturarak Voleybol Yıldızlar ve Gençler Türkiye Şampiyonası, Karaman'da tamamlandı. Karaman Yunus Emre Spor Salonu'nda iki gün süren  şampiyonaya 5 ilden toplam 96 sporcu katıldı. 
İlk gün yıldızlar kategorisinde oynanan müsabakalar sonunda Karaman Zübeyde Hanım Ortaokulu Türkiye şampiyonu olurken yine Karaman takımlarından Yunus Emre Ortaokulu Türkiye ikincisi, İstiklal Ortaokulu ise Türkiye üçüncüsü oldu.
Şampiyonanın ikinci günü ise gençler kategorisinde oynanan karşılaşmalarla devam etti. Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Karaman Hakkı Teke Spor Lisesi Türkiye şampiyonu olurken, Zonguldaklı temsilcimiz Kdz. Ereğli Lisesi takımı ise Türkiye ikincisi oldu. Ankara Çankaya Halk Eğitim Merkezi Türkiye üçüncüsü, Konya Akşehir Lisesi Türkiye dördüncüsü, Samsun Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise Türkiye beşincisi oldu.
Müsabakalar sonrasında dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Karadeniz, Gençlik Hizmetleri Müdürü Cavit Bardak, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu gözlemcisi Ahmet Akar ve Hakkı Teke Spor Lisesi Müdürü İsmail Doğan tarafından verildi.
 

OKUL YÖNETİMİ ÖĞRENCİLERİ VE ANTRENÖRLERİ KUTLADI
Karaman'da düzenlenen Okul Sporları Bedensel Engelliler Oturarak Yıldızlar ve Gençler Türkiye Şampiyonası’nda gençler kategorisinde Türkiye ikincisi olarak Zonguldak’a kupa ile dönen Kdz. Ereğli Lisesi takımını tebrik eden Kdz. Ereğli Lisesi  yönetimi okulun resmi sayfasında açıklamada bulunarak şu ifadelere yer verdi: “Karaman ilinde okul sporları kapsamında düzenlenen Türkiye Şampiyonası Bedensel Engelliler Oturarak Voleybol branşında okul takımımız Kdz. Ereğli Lisesi Türkiye ikincisi olmuştur. Başarıda emeği geçen antrenörlerimizi ve okul Bedensel Engelliler Oturarak Voleybol takımımızı gönülden tebrik ediyoruz.”

Editör: Melisa Sapaz