Karabük Safranbolu ve Ovacık’ta çıkan yangınlarla mücadele eden itfaiye erleri, Orman personelleri ve AKUT ekipleri kahramanca mücadele ederken Safranbolu Belediyesi de kahramanlara teşekkür etti.

Devletten yüzde 50 destekli satışlar başlıyor
Devletten yüzde 50 destekli satışlar başlıyor
İçeriği Görüntüle

SAFRANBOLU BELEDİYESİ’NDEN TEŞEKKÜR VE GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Safranbolu Belediyesi’nden yapılan açıklama şöyle:”Alevlerin tam kalbine yürüyen, canı pahasına doğayı, insanı ve yaşamı koruyan yürekli insanlar onlar.

Yorgunluk nedir bilmeden, ateşin tam ortasında bir an bile tereddüt etmeden mücadele eden gerçek kahramanlarımız…

Çavuşlar Köyü’nde çıkan yangına müdahale sırasında yaralanan Safranbolu Belediyesi İtfaiye Erimiz Nihat Demirtaş’a acil şifalar diliyoruz.

Yangınla mücadele eden tüm ekiplerimize kolaylıklar diliyor, emekleri, cesaretleri ve azimleri önünde saygıyla eğiliyoruz. İyi ki varsınız!”