Karabük Üniversitesi'nde ne oluyor? Afrikalılarda şimdi 'VEREM' iddiası Karabük Üniversitesi'nde ne oluyor? Afrikalılarda şimdi 'VEREM' iddiası

Kaza, Adıyaman-Gölbaşı karayolunun 40. kilometresinde meydana geldi. Eren Eken'in kullandığı 34 LAL 87 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ramazan Çelik'in yönetimindeki 06 CIR 664 plakalı araçla çarpıştı.

Kazada, otomobilde bulunan sürücü Eren Eken, Sefa Eken, 2 aylık bebek Cansu Eken ve Cansu Güler hayatını kaybetti. Kazada adı öğrenilemeyen bir kişi otomobilde, sürücü Ramazan Çelik ve Hüseyin Avni Doruk ise pikap içerisinde yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından olay yerine gelen ambulanslarla Adıyaman Eğitim Araştırma Hastanesi ve Besni Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ağır olan bir yaralının olduğu bildirildi. Kaza yerine AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan kişilerin cesetleri, AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Cenazeler, Besni Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Kaza sonrası Karabük Ovacık’ta yas var. Olay sonrası acı haberle yıkılan yakınları ve sevenleri şokta.

Editör: Melisa Sapaz