Kilimli sahilinde ceset bulundu! Kilimli sahilinde ceset bulundu!
Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, 2024 yerel seçimleri kazanmasının ardından sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınladı. Altun; “Sizlerin desteğiyle, Kilimlimizin daha da gelişmesi ve refahının artması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Altun’un sosyal medya hesabındaki teşekkür mesajı şu şekilde:
 "Yine yeniden Belediye Başkanı olarak seçilmemin onurunu gururunu yaşıyorum. Göstermiş olduğunuz sonsuz güvene minnettar olduğumu belirmek isterim. Bu görevi, layık olduğu şekilde dürüstçe, sevgiyle, yılmadan yorulmadan çalışarak yerine getireceğimden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bu büyük destek ve teveccüh için hepinize içtenlikle teşekkür ediyorum.
Sizlerin desteğiyle, Kilimlimizin daha da gelişmesi ve refahının artması için çalışmaya devam edeceğiz. Her birinizin ihtiyaçlarına önem vererek, adil ve etkin hizmetler sunmayı sürdüreceğiz.
Seçim öncesinde yaptığımız çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen, yüreklerini ve coşkularını ortaya koyan, bizlere oy veren ya da vermeyen tüm Kilimli halkını sevgi ile kucaklıyorum”
Editör: Şeyma Kaya