Zonguldak'ın Kilimli İlçesin de alt yapı çalışmaları hız kazandı. Engebeli ve coğrafi anlamda zor bölgelerden birisi olan Kilimli'de devam eden alt yapı ve doğalgaz çalışmalarıyla ilgili bazı şikayetler yapılıyordu. Belediye Başkanı Kamil Altun'da vatandaşlardan gelen eleştiriler ve öneriler üzerine bir basın açıklaması yaparak, yaşanan sıkıntılar nedeniyle özür diledi. İşte o açıklama;

"Hizmet ve Huzur İlçesi Sakinleri Kıymetli Hemşehrilerim; 
Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar Kilimlimizin layık olduğu hizmetleri yapmanın gayreti içerisinde olduk.  52. Ayımızı doldurduğumuz şu günlerde de  ilçemizin altyapısını güçlendirmek, yenilemek ve  yeni altyapılar oluşturmak amacıyla ilk günkü heyecanımızı asla kaybetmeden, azim ve gayretle hizmetlerimize devam ediyoruz. Siz kıymetli hemşehrilerimizin daha güzel bir Kilimlide yaşaması için hizmetlerimizin kesintisiz sürdürülmesi her zaman önceliğimiz olmuştur. 

Değerli Hemşehrilerim!
Özellikle doğalgaz kazılarının yapılmış olduğu Belediye Sitesi Mahallesi, Üçyolağzı mevkiinden Gelik Belediyesi'ne kadar olan bölgede  hem doğalgaz kazıları hem de elektrik hatlarının yer altına alınması için yapılan kazı çalışmalarından dolayı ciddi sıkıntıların oluduğunu biliyoruz ve bu bölgedeki sıkıntıların ivedilikle giderilmesi için de ilgili birimlerimize gerekli talimatlar verilmiş  ve ekiplerimizce tüm tespitler yapılmıştır. İnşallah çok yakın zaman zarfında bu mevkiide yapacağımız asfaltlama, Bölüm ve Subatan Mahallelerimizde betonlama ve kilitli parke taşı çalışmalarımızla yaşanan bu sıkıntıları da gidermiş olacağımızı sizlerle paylaşmak istiyorum.

Cumayanı Gençlikspor şampiyonluğunu ilan etti! Cumayanı Gençlikspor şampiyonluğunu ilan etti!

Kıymetli Hemşehrilerim samimiyetle ifade etmek isterimki; tüm hizmet ve çalışmalarımızı daha modern ve daha güzel bir Kilimli için titizlikle yapmanın gayreti içerisinde olduğumuzun sizler tarafından da biliniyor olduğuna dair inancımız, yaptığımız tüm bu hizmetlerimizde  bizleri  motive eden yegane kaynaktır.  Yapılan tüm çalışmalar vesilesiyle verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü hepinizin anlaşıyışına sığınıyor sabrınız ve anlayışınız içn sizlere tekrar şükranlarımı sunuyorum. 
Sevgi ve Saygılarımla."

Editör: Melisa Sapaz