Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özkan Öztürk ve Park ve Bahçeler Müdürü Kezban Güneysu ile birlikte kentte hayata geçirilecek Millet Bahçesi projesinin bulunduğu alanda incelemelerde bulundu. Altun, ilçede yaşam kalitesinin yükseltileceğini belirterek; “Nefes alınabilir alanlar kazandıracak bu projeyi en kısa sürede hayata geçirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Kilimli'de emekliler sıkıntılarını anlattı! Erdinç Kargidan dinledi!
Kilimli'de emekliler sıkıntılarını anlattı! Erdinç Kargidan dinledi!
İçeriği Görüntüle
Altun’un sosyal medya hesabındaki paylaşımı şu şekilde:
“Belediye Başkan Yardımcım Ahmet Özkan Öztürk ve Park ve Bahçeler Müdürümüz Kezban Güneysu ile birlikte, ilçemizde hayata geçireceğimiz Millet Bahçesi projesinin bulunduğu alanda incelemelerde bulunduk.
Vatandaşlarımız için daha yeşil, daha yaşanabilir ve sosyal donatı alanlarıyla zenginleştirilmiş bir Kilimli oluşturma hedefiyle çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz. İlçemizin yaşam kalitesini yükseltecek, nefes alınabilir alanlar kazandıracak bu projeyi en kısa sürede hayata geçirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.”
bir veya daha fazla kişi ve Mostar Köprüsü görseli olabilir
Fotoğraf açıklaması yok.