Devlet Destekleri

İşKur Evde Ek İş İmkanları

Abone Ol


İş- Kur Evde Ek İş Sağladığı Hizmeti Var mı?
Evde iş imkanı, ev hanımları için ya da çalışan fakat ek gelir ihtiyacı olanlar için ideal bir alternatiftir. İş- Kur sistemine kayıtlı olarak bu hizmetlerden yararlanmak için ilk adımı atabilirsiniz. Kimlik ve iletişim bilgilerinizle beraber sisteme kayıt olduktan sonra, İş- Kur’daki iş ilanlarına direkt başvuruda bulunabilirsiniz. Evden iş ilanları kapsamında da belli başlı kategoriler bulunuyor. Fakat dönemsel olarak, talep doğrultusunda değiştiği için yeni ve farklı kategoriler de olabiliyor. Bu nedenle sık sık kontrol ederek yeni işler için de şansınızı deneyebilirsiniz.
İş- Kur Evden Ek İş İlanlarına Başvuru Yapmak
Belirtildiği üzere, dönemsel olarak ilanlar değişip güncellenebiliyor. İş- Kur sistemi üzerinden düzenli bir şekilde takip etmeniz daha iyi bir sonuç almanızı sağlar. Bazı firmalar, malzemelerini dönemsel olarak evden çalışan kişilere teslim eder ve aynı şekilde toplar. İşlem sonrası ödemelerinizi alırsınız. Bu doğrultuda, evde paketleme yapma, biçki- dikiş/ tekstil işleri, plastik eşya ambalajlama, basit düzeyde montaj işleri yapabiliyorsunuz. İlan listesinden hangisi size uygunsa bunun için başvuru yap seçeneğine tıklayıp, size geri dönüş yapılmasını bekleyebilirsiniz.
İş- Kur Evde Ek İş İmkanları
Birçok tekstil firması, özellikle evden çalışmak isteyen ev hanımları için iyi seçenekler sunabiliyor. Kıyafet üzerine taş, çıt çıt, düğme, desen işleme, gömlek yakası dikme, yama yapma ya da patch dikme gibi ek işlemleri evinizden yapabiliyorsunuz. Aynı şekilde ev tekstil ürünleri için de benzer işlemleri yapma imkanı söz konusu. Firma size ay başında yapmak istediğiniz miktarda ürün bırakıyor ve işin son tarihinde geri alıyor. Bu şekilde tamamlanan işlemlerden sonra maaşınız anlaşma doğrultusunda banka hesabınıza yatırılıyor. Yanı sıra, ambalaj işlemleri de yapabiliyorsunuz. Plastik çatal- bıçak kaplama, gıda paketleme ve benzeri işleri de tercih edebilirsiniz. Bu işlerle beraber size ambalaj için ufak boyutta bir makine de veriliyor. Bu şekilde işi tamamlamış oluyorsunuz. Son olarak temel montajlama işleri de alabilirsiniz. Mandal, çeşitli plastik paketleri montajlama/ birleştirme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Paket başına ücretlendirme yapılır ve tamamladığınız paket sayısına göre de ücret alırsınız.