CHP Sakarya Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Ayça Taşkent ve CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı ve önceki dönem İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat’ı ziyaret etti. Önceki gün Bartın ve Karabük’te parti çalışmaları için bulunan Taşkent ve Bekaroğlu, bugünde Zonguldak’ta İl Başkanı Murat Pulat’ın isteklerini dinleyecek.

İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Bekaroğlu; “Rutin parti çalışması için geldik. Cumhuriyet Halk Partisi zaman zaman genel merkez örgütlerini yerinde görmek, onları dinlemek için görevlendirmeler yapar. Bu çerçevede görevlendirme için buradayız. Dün Karabük, Bartın; bugün de Zonguldak’tayız. Arkadaşlarımızı dinleyeceğiz, sohbet edeceğiz.

Kongre sürecimiz yaklaşıyor, bir seçim geçirdik. Biliyorsunuz seçimi kaybettik, bunlar hakkında arkadaşlar ne düşünüyor, bunları dinleyecegiz.

Genel merkezden ne istekleri var onları da dinleyeceğiz. Görevimiz değişimle ilgili değil. Siyaset tabii ki devam eder. Biz arkadaşlarımızı dinleyip onların düşüncelerini alıp genel merkeze götüreceğiz.” dedi.

Editör: Melisa Sapaz