TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta play-off mücadelesi veren  temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin ikinci devrenin ilk maçı olan 20. Hafta karşılaşmasında 15 Ocak Pazar günü saat 14.00’te deplasmanda  ligin orta sıralarında yer alan Muğla temsilcisi Fethiyespor’a konuk olacak. 

Bu karşılaşma öncesinde Kırmızı-lacivertli takım, dün  Kilimli ilçe Stadı’nda yaptığı taktik çalışması ile hazırlıklarını tamamladı. 

Zonguldak Kömürspor, bugün saat 14.00’te ise Zonguldak’tan ayrılarak karayolu ile Ankara’ya giderken, geceyi de orada geçirecek. 

Yarın sabah saat 08.00’de ise Kırmızı-lacivertli temsilcimiz, Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan maçın yapılacağı yer olan  Muğla iline bağlı Fethiye ilçesine uçacak.  Ve Pazar günü oynanacak olan maçın başlama saatini beklemeye başlayacak. 

Z.KÖMÜRSPOR, FETHİYESPOR’U 4-2 YENMİŞTİ

Her iki takım ilk devrenin ilk maçında Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda karşı karşıya gelmişti.  Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor kendi saha ve seyircisi önünde Fethiyespor’u  Ercüment Eray Ataklı (2), Hüseyin Yılmaz ve Hakan Çevik’in golleri ile sahadan 4-2 galip ayrılarak 3 puanın sahibi olmuştu.   

 Z .KÖMÜRSPOR 31 PUANLA 8. SIRADA

Lig’de oynadığı 19 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgi ile  31 puanla 8. sırada yer alan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, kalesinde 22 gol görürken, rakip filelere ise 23 gol kaydetti. 

FETHİYESPOR 22 PUANLA 12. SIRADA

Ev sahibi  Fethiyespor ise oynadığı 19  maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 yenilgi ile 22  puanla 12. sırada.  Muğla temsilcisi Fethiyespor 19 maçta kalesinde 29 gol görürken rakip filelere ise 21 gol kaydetti.

PUAN DURUMU