25 Şubat Cumartesi akşamı oynanan ve Fenebahçe' nin 4-0 kazandığı karşılaşmada öncesinde ve sonrasında bir grup Fenerbahçe taraftarı "Hükümet istifa"sloganları atmıştı.
Bir grup Fenerbahçe taraftarlarının "Hükümet istifa"protestosunun ardından Ak Parti Zonguldak Belediye Meclis üyesi ve koyu Fenerbahçeli Sinan Toprak açıklamada bulundu.
Toprak, Fenerbahçe ile Arabam.com Konyaspor arasında oynanan maçta tribünlere siyasetin karışması nedeniyle üyesi olduğu ve taraftarı olduğu Fenerbahçe'den Başkan Ali Koç gidene kadar askıya aldığını ifade etti.
Ak Parti Zonguldak Belediye Meclis üyesi Sinan Toprak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadede yer verdi:"25/02/2023 FB Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan Arabam.com Konyaspor maçında trübünlere siyasetin karışmasından dolayı taraftarı ve üyesi olduğum Fenerbahçe spor külübünde üyeliğimi ve taraftarlığımı Ali KOÇ başkan gidene kadar askıya alıyorum."