Kulüp Başkanı Fethullah Bayramcı isyan etti! Kulüp Başkanı Fethullah Bayramcı isyan etti!

Slovenya’da 8-11 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen Veteranlar Avrupa Judo Şampiyonası'na katılan Zonguldaklı Milli sporcu Murat Uzun, şampiyonaya erken veda etti.  
Türkiye’den 5 Milli sporcunun yer aldığı Veteranlar Avrupa Judo Şampiyonası'na erken veda eden Zonguldaklı Milli sporcu Murat Uzun, şampiyonadan elendiği için üzgün olduğunu söyledi.  
Kendine hedef koyan Uzun, henüz Avrupa ve Dünya şampiyonası için yeterli seviyede olmadığını, çok daha fazla çalışıp o seviyelere geleceğini ve 2,5 yıl içinde 55 yaşında koyduğu hedef doğrultusunda uluslararası derecelere ulaşacağını ifade etti.  
Hedefi 55 yaşında Uluslararası Derecelere ulaşmak olduğunu belirten Zonguldaklı Milli sporcu Murat Uzun sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi: "Bir Türk atasözü der ki 'Adam, yenilmekle marifetli olur; yanılmakla alim' Türkiye’den beş veteran sporcumuz ile Avrupa Judo Şampiyonasına katıldık. Ben maçlarımı kaybettim. Henüz Avrupa ve Dünya Şampiyonası için yeterli seviyede değilim. Ama o seviyelere yaklaşacağım çalışarak inşallah. Ekim’de Dünya Şampiyonası. Tecrübe kazanmaya devam. Sonra 2,5 yıl içinde, 55 yaşıma koyduğum hedefe, uluslararası derecelere ulaşacağım inşallah. Bu arada ülkemi temsil etmek, Türk bayrağının o salonda olmasında pay sahibi olmak çok büyük mutluluk. Bir adrenalin ve heyecan fırtınasını daha hayat hikayemize ve sayfamıza ekledik. Şimdi Slovenya ve kısa bir Avrupa turu ile yorgunluk atalım ve dönüp yüksek konsantrasyonla çalışalım inşallah.”

Editör: Melisa Sapaz