Hastaneye tedavi için gelen vatandaşlar, kantindeki fiyatların fahiş olduğunu belirterek duruma müdahale edilmesini istedi.

“Resmen Soyuluyoruz” Tepkisi

Zonguldak Araç Muayene İstasyonu’na operasyon: Çok sayıda kişi gözaltına alındı
Zonguldak Araç Muayene İstasyonu’na operasyon: Çok sayıda kişi gözaltına alındı
İçeriği Görüntüle

Vatandaşlar, aynı fiyata su bayilerinden 6’lı paket halinde 1,5 litrelik su alınabildiğini hatırlatarak, “Tedavi olmaya geliyoruz, resmen insanları soyuyorlar” ifadelerini kullandı. Kantinde satılan suyun maliyetinin 7 TL’yi bile bulmadığını öne süren yurttaşlar, fiyatların denetlenmesi gerektiğini dile getirdi.

Zabıta Denetimi Talebi

Kantin fiyatlarının haber konusu olması halinde zabıtanın devreye gireceğini belirten vatandaşlar, “Hastanede suyun bu kadar pahalıya satılması kabul edilemez. Halkın sağlığı için hizmet veren bir kurumda bu tür uygulamalar olmamalı” diyerek yetkilileri göreve çağırdı.