Uçar, davetlilerin her birinin bayramını kutlayarak 14 Mayıs Seçimlerinde aday gösterilmemesi nedeni ile yeni dönemde artık milletvekili değil sivil bir vatandaş olarak Zonguldak’a hizmet edeceğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

Ankara-Nazilli maçında skandal oran! Resmen anlaşmışlar! Ankara-Nazilli maçında skandal oran! Resmen anlaşmışlar!

“Nice bayramlara hepiniz için huzurlu, mutlu bir şekilde bu tip salonlarda bir araya gelmeyi nasip eylesin diyorum. Mübarek Ramazan ayı boyunca yapmış olduğunuz ibadetleri, hayır ve saadetleri Rabb'im kabul ve makbul eylesin diyorum. Ben 27. dönem milletvekilliği bugün Son defa sizlerle birlikteyiz. Bayramdan sonra program yapıyoruz. Bu zaman dilimi içerisinde iktidar muhalefet şehrimizin sorunlarını, problemleri, çözümü konusunda mücadele verdik, gayret ettik, çaba sarf ettik. Biz açıkçası iyi niyetle, samimi duygularımızla şehrimizin birliği için, beraberliği için göz önünde bulundurarak şehrimizin kalkınması için, gelişmesi için ne yapmamız gerekiyorsa o duyarlılığı göstermeye çalışıyoruz. Bu zamanda Samimiyet, gayret anlayışından ödün vermeden bu hizmetlerimizi yapmaya çalıştık. Ve umut ediyorum ki temenni ediyorum ki yaklaşık beş yıl içerisinde şehrimiz de hem yerelde hem yerelde çok önemli hizmetlerin benim vatandaşlarımızın hizmetine sunulduğunu umut ediyorum, temenni ediyorum.

Bu yapılan hizmetlerin çalışmaları neticesinde de huzurlu ve mutlu bir şekilde aranızdayım. Bundan sonraki süreçte de bir milletvekilliği ve vatandaş olarak da bu hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Ayrıca bu zaman birimi içerisinde bir siyasetçi olarak ben de şimdi özellikle siyasetçilerin bürokrasi üzerinde başvuru değil katkı unsuru olduğu anlayışıyla bürokrasiyle birlikte beraberce iyi niyet kuralları içerisinde hizmet etmek bu saat dilimi içerisinde gerçekten bu samimi duygularla bizimle birlikte beraber yürüyen çok kıymetli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şükranlarımı sunuyorum.

Bundan sonraki süreçte de inşallah aynı duygularla, aynı gayretle, aynı samimiyetle şehrimize hizmet etmeye devam edileceğini, devam edeceklerini temenni ediyorum. Ben bu dönem içerisinde beraber çalıştığımız bütün arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tekrar bayramınızı kutluyorum, tebrik ediyorum. Rabbim nice bayramlarda hepimizi birlikte, beraberce, mutlu bu şekilde bayramları yaşamayı, birlikte olmayı nasip eylesin diyorum”

Editör: U. G.