Dev Türk Bayrağı kutlamalara damgasını vurdu! "Helal olsun çocuklar" Dev Türk Bayrağı kutlamalara damgasını vurdu! "Helal olsun çocuklar"
Creavit markası ile dünya pazarında büyük adımlar atan, Türkiye’nin ihracatta büyümesine rol oynayan Çanakçılar Seramik yeni yatırım ve istihdam projeleri ile geleceğe hazırlanıyor.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Sanayi Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın katılımı ile yapılan AR-Ge merkezinin açılışının ardından bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çanakçı, bu buluşmanın kendileri için çok anlamlı olduğunu belirterek herkese teşekkür etti.
YENİ PROJELERDE BULUŞMAK ÜZERE
Hakan Çanakçı, yaptığı açıklamada yeni proje hedeflerinin de sinyalini vererek şunları söyledi;
“Bugün, uluslararası akreditasyon ve tasarım merkezi olma hedefiyle yola çıkan Ar-Ge merkezimizin açılışını Gökçebey-Zonguldak’ta gerçekleştirdik. Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır’ın değerli katılımlarıyla onurlandırdığı açılışımızda, bakanlarımıza ekibimiz tarafından Ar-Ge merkezi gezdirildi ve detaylı bir bilgilendirme gerçekleştirildi.
İnovasyon ve tasarımın bir araya geldiği bu değerli adımı sizlerle paylaşmaktan gururluyuz. Bugünkü Ar-Ge merkezi açılışına katılımlarıyla değer katan tüm misafirlerimize ve Adalet Bakanı Sayın Yılmaz Tunç ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır’a içten teşekkürlerimizi sunarız. Sizlerin destek ve katılımı, bu özel günü bizim için daha anlamlı kıldı. İlerleyen dönemde iş birliği ve başarılarla dolu projelerde buluşmak dileğiyle”
Editör: Şeyma Kaya