Yol Haberleri

yol haberleri ve güncel yol gelişmeleri, yol ile ilgili tüm video, yol fotoğrafları ve yol haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


Zonguldak

Zonguldak’ta aşırı yağış sonrası çöken hastane yoluna Zonguldaklı Gazeteci Cem Küçük’ten tepki geldi.

Zonguldak

Zonguldak-İstanbul yolu sağanağın ardından meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı.

GÜNDEM

Fevkani Köprüsü'nün yıkılması ile Zonguldak'ta Soğuksu ile Acılık semtlerini birbirine bağlayan bağlantı yolu ne zaman açılacak?

ALAPLI

Zonguldak’ta Alaplı ile Ereğli arasında meydana gelen heyelan nedeniyle uzun kuyruklar oluştu. Yolda heyelan riski devam ediyor.

GÜNDEM

Filyos Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada deniz suyunun yükselmesi dolayısıyla karayoluna kum, taş ve ve kaya parçalarının ulaştığına dikkat çekildi.

GÜNDEM

Zonguldak Filyos yolu fırtına ve su baskını nedeni ile kapandı. Jandarma ekipleri yolda güvenlik önlemi alırken gelen araçları alternatif güzergahlara...

GÜNDEM

Zonguldak’ın merkezinde İncivez Mahallesi’nde bir apartmanın çatısı şiddetli rüzgar nedeni ile uçtu. Caddede bulunan araçların üzerine düşen çatı yolu kapattı.

GÜNDEM

Zonguldak’ta etkili olan fırtına sağanak yağış ve karın ardından yolların açıldığı bildirildi.

Zonguldak

Zonguldak Ereğli arasında meydana gelen iki büyük heyelan nedeniyle İstanbul yönüne gitmek isteyelerin Ankara güzergahını kullanması gerekiyor.

GÜNDEM

Karabük'te öğle saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağmur sonrası yollarda su birikintileri oluştu.

GÜNDEM

Zonguldak'ta Acılık-Soğuksu bağlantı yolunda çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Zonguldak

Zonguldak  İl Emniyet Müdürlüğü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında araç trafiğine kapatılacak caddeleri açıkladı.