Yağış Haberleri

yağış haberleri ve güncel yağış gelişmeleri, yağış ile ilgili tüm video, yağış fotoğrafları ve yağış haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


KDZ EREĞLİ

Zonguldak Kdz. Ereğli'de etkili olan sağanak yağış sonrasında karayoluna kaya parçaları düştü.

GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün (MGM) bugüne ilişkin hava durumu raporuna göre Zonguldak'ta havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak...

GÜNDEM

Zonguldak Valiliği yarın sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar etkili olacak gök gürültülü sağanak yağış nedeniyle vatandaşları tedbirli olmaları hususunda uyardı.

GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM), 7 Kasım 2023 Salı gününe ilişkin hava durumu raporuna göre Zonguldak'ta parçalı bulutlu bir hava bekleniyor.

GÜNDEM

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinin içme suyunu karşılayan Kızılcapınar Barajı'nda günlerdir düşmeyen yağış nedeniyle su seviyesinde ciddi gerileme yaşandı.

Zonguldak

Zonguldak’ta öğlen saatlerinde başlayan sağanak yağış olumsuz etkiledi.

Zonguldak

Zonguldak Belediyesi beklenen yağmur öncesi vatandaşları anonslar ile uyararak dere kenarlarından araçların kaldırılmasını istiyor.

KARABÜK

Karabük Valiliği, Cuma günü etkili olacak olan sağanak yağmur sonrası yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarılarda bulundu.

ULUSAL

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, kış mevsimi için Zonguldak, Bartın, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Düzce illerini uyardı.

GÜNDEM

Zonguldak Valiliği yağışlı havanın ardından 13 Ağustos 2023 tarihinde sıcak hava dalgasına karşı uyarı metni yayınladı.

BARTIN

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından, Batı Karadeniz için Gökgürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı.

KDZ EREĞLİ

Zonguldak Ereğli İlçesinde denizde hortum çıktı.