Vali Haberleri

vali haberleri ve güncel vali gelişmeleri, vali ile ilgili tüm video, vali fotoğrafları ve vali haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


ÇAYCUMA

2001-2006 yıllarında Çaycuma ilçesinde İlçe Kaymakamlığı görevinde bulunan ve ardından değişik görevler yapan Musa Işın Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Kütahya Valisi...

Zonguldak

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, 10 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan Valiler Kararnamesi ile görevden alındı.

Zonguldak

Valiler Kararnamesi ile Siirt Valiliğinden Zonguldak’a atanan Osman Hacıbektaşoğlu, ilk açıklamasını Z HABER’e yaptı.

NOSTALJİ

Zonguldak Nostalji sayfasının editörü Yüksel Yıldırım, Zonguldak'ın en genç Valisini kaleme aldı.

GÜNDEM

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla 57 ile vali ataması gerçekleştirildi. 16 vali ise merkeze çekildi.

KARABÜK

Resmî gazetede yayımlanan Valilik kararnamesi ile Karabük Valisi Fuat Gürel merkeze alındı. Yeni Vali Mustafa Yavuz oldu.

GÜNDEM

Valiler Kararnamesi 10 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı. Kararnameye göre yeni Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu oldu.

Zonguldak

Ankara kaynaklı bilgilere göre çok sayıda ilin valisi değişiyor. Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz Zonguldak’ta kalıp kalmayacağı ise merak konusu.

GÜNDEM

Karabük Valisi Fuat Gürel’in merkeze çekilmesi, yerine ise Mülkiye Başmüfettişi Arif Yıldırım’ın atanması bekleniyor.

ULUSAL

Ağrı Valisi iken Merkeze çekilen eski Çaycuma kaymakamı Musa Işın yeniden Vali olarak atanıyor. Z HABER’in Ankara kaynaklı haberlerine göre...

ULUSAL

2023 Ağustos valiler kararnamesi son şeklini alıyor. Ankara kulislerine göre ilin valisi merkeze çekilecek.

SPOR

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Devrek İlçesinde ikinci etap kamp çalışmalarını sürdüren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'u ziyaret etti.