Telefon Haberleri

telefon haberleri ve güncel telefon gelişmeleri, telefon ile ilgili tüm video, telefon fotoğrafları ve telefon haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


TEKNOLOJİ

Gürcistan İphone 13 Fiyatları, bu fiyatlandırmalar, Temmuz 2023'e göre yapılmıştır ve para birimi olarak Lari (1 Lari=10 ₺) kullanılmaktadır. işte...

ÇAYCUMA

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı mahalle statüsündeki Ayvazlar köyünde telefon şebekelerinin çekmemesi nedeniyle sorun yaşıyor.

TEKNOLOJİ

Telefonunuzun hoparlör alanını düzenli olarak temizlemek, kirin yüzeye sızmasını önlemek anlamına gelir. Peki Telefonlar Hoparlörü Nasıl Temizlenir? işte detaylar.

TEKNOLOJİ

İşlemci, akıllı telefon seçerken en az kamera, bellek ya da tasarım özellikleri kadar dikkat etmeniz gereken bir noktadır.

TEKNOLOJİ

Koruyucu cam filmi, akıllı telefonunuzun ekranını çiziklerden ve düşme durumunda ekranın camındaki çatlaklardan koruyacaktır.

TEKNOLOJİ

Android telefon için en iyi efekt uygulamaları nelerdir? Android telefonlar için en iyi efekt uygulamalarını sizlere sunuyoruz..

TEKNOLOJİ

Hayatımızda oldukça büyük bir yer kaplayan akıllı telefonlar zamanla verimliliklerini yitirebiliyor ve hızlı şarj olma özelliklerini kaybedebiliyorlar.

Zonguldak

Zonguldak’ta Elif A. isimli kadın, sahilde fotoğraf çekerken, telefonunu denize düşürdü.