Taşköprü Haberleri

taşköprü haberleri ve güncel taşköprü gelişmeleri, taşköprü ile ilgili tüm video, taşköprü fotoğrafları ve taşköprü haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


ULUSAL

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkarak dereye uçan kamyonetteki 3 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde bir otomobile ve işyerine poşet ile kurşun asıldı. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.  

GÜNDEM

Kastamonu’da 6 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin yaralandığı kaza ile ilgili gözaltına alınan otobüs sürücüsü tutuklandı. 

GÜNDEM

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde, yolcu otobüsünün tarlaya devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi...

GÜNDEM

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde, yolcu otobüsünün tarlaya devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ölen ve yaralananların isimleri belli oldu.

ASAYİŞ

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde yoldan çıkan kamyon devrildi. Kazada sürücü yara almadan kurtuldu.

Diğer

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde çıkan yangında samanlık tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Zonguldak

Avrupa Birliği (AB) coğrafi işaret tescilli Taşköprü sarımsağında dolu ve şiddetli yağışlar sebebiyle bu yıl verim kaybı yaşandı.

GÜNDEM

Kastamonu’da tüfekle yaralanan 17 yaşındaki kız, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.