Safranbolu Haberleri

safranbolu haberleri ve güncel safranbolu gelişmeleri, safranbolu ile ilgili tüm video, safranbolu fotoğrafları ve safranbolu haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla tüm oteller doldu.

KARABÜK

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan ve "evleriyle dünyaca ünlü" Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, Ramazan Bayramı'nda 300 ton lokum üretimi hedefleniyor.

GÜNDEM

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, "Dünyanın en uzun boylu kadını" olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Weaver sendromu hastası 27 yaşındaki Rumeysa Gelgi,...

KARABÜK

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kaçak kazı yapan 2 kişi jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.

KARABÜK

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki tarihi evler ve yapılar, sabah karşı etkili olan kar yağışı sonrası...

GÜNDEM

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde tartıştığı kişiyi bıçaklayarak öldüren 14 yaşındaki çocuk, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KARABÜK

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde tartıştığı kişi tarafından bıçaklanan Recep Hamleci kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik robot ile yapılan seçim anketi vatandaşların ilgisini çekiyor.

GÜNDEM

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Safranbolu Belediye Başkan Adayı Hakan Peker'e Destek İçin Safranbolu'ya Geliyor.

KARABÜK

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrası yolda kalan aracı kurtarmaya giden çekici, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yaklaşık 7 metrelik...

KARABÜK

Karabük'te şerit değiştiren otomobil aynı yönde giden başka otomobile çarptı, kazada 1 kişi yaralandı.  

KARABÜK

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden polis memuru Fatma Akın Akıllı memleketi Karabük'ün Safranbolu ilçesinde toprağa verildi.