Resmi gazete Haberleri

resmi gazete haberleri ve güncel resmi gazete gelişmeleri, resmi gazete ile ilgili tüm video, resmi gazete fotoğrafları ve resmi gazete haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) alınacak 2 bin işçi için Resmi Gazete’de ilan yayınlandı.

ULUSAL

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) alınacak 2 bin maden işçisinin başvuru tarihleri 25-29 Eylül olarak açıklanmasının ardından ilanın 12-13 Eylül tarihlerinde...

GÜNDEM

Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yönetmeliğe göre; liselerde 6'dan fazla dersi başarısız olan öğrenci sınıf tekrarı yapacak, 50 ortalama ile...

GÜNDEM

Sağlık Hizmetleri Fiyatlandırma Komisyonu kararı ile bazı uzmanlık dallarının muayene ücretlerinde yüzde 50 zam yapıldı.

GÜNDEM

İhtiyaç sahibi hanelere ısınma amaçlı kömür yardımı yapılmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

GÜNDEM

Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla atama kararları yayımlandı. Karara göre Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2, 3 ve 4'üncü maddeleri gereğince Büyükelçi atamaları yapıldı.

ULUSAL

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre yolcu beraberinde getirilen telefon kullanım harcı 6 bin 91 liradan 20 bin liraya çıkarıldı.

ULUSAL

28 Mayıs seçimlerinin resmi sonuçlarının açıklamasıyla birlikte Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı da resmen duyuruldu.

GÜNDEM

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile devlete olan borçların yapılandırması için başvuru süresi 30 Haziran'a, ilk taksit ödeme süresi ise...

ULUSAL

Resmi Gazete'nin 6 Mayıs 2023 tarihli sayısında yer alan kararla Ticaret Bakanlığı, sıfır araç alıcılarını sevindiren bir karar yayınladı.

Zonguldak

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) yönetim kuruluna, 2 bin münavebeli (gruplu) pano ayak üretim işçisi istihdamı için yetki verilmesi kararlaştırıldı.