Polis Haberleri

polis haberleri ve güncel polis gelişmeleri, polis ile ilgili tüm video, polis fotoğrafları ve polis haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Bartın’da rutin kontrol esnasında emniyet ekiplerinin dur ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü arkadaşı ile birlikte kaza yaptı.

GÜNDEM

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ve Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü işbirliğinde Kdz. Ereğli ilçesinde uyuşturucu maddelerin zararları konularında bilgilendirme faaliyeti düzenlendi.

KDZ EREĞLİ

Zonguldak Kdz. Ereğli’ye bağlı Gülüç beldesinde bir kişi silahla vuruldu.

GÜNDEM

Zonguldak'ta jandarma üniforması ile esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yapan bir kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen...

KDZ EREĞLİ

Zonguldak Kdz. Ereğli’de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

GÜNDEM

36 ülkeye ihracat yapan Türkiye'nin en büyük toz ve gaz maskesi üreticisi MFA Maske, Emniyet Genel Müdürlüğü ile anlaştı.

GÜNDEM

Zonguldak'ta polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 8 şüpheliden 4'ü uyuşturucu madde ticareti suçlamasıyla gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Zonguldak'ta jandarma ve polis ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonlarında 6 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNDEM

Zonguldak'ta 2 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yakalanan 2 şüpheliden birinin, Kocaeli'de polis otosunda fenalaşarak hayatını kaybetmesine ilişkin tutuklanan 2...

Zonguldak

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, polis teşkilatı mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.

GÜNDEM

31. Dönem POMEM Giriş Sınavı Aday Belirleme Ön Başvuruları 4 Nisan itibariyle başladı. Adaylar başvuruları e-Devlet aracılığıyla yapabilecek.

GÜNDEM

 Zonguldak’ta 25-31 Mart tarihleri arasında polis ve jandarma ekiplerince yapılan uygulama ve faaliyetler kamuoyu ile paylaşıldı.