Operasyon Haberleri

operasyon haberleri ve güncel operasyon gelişmeleri, operasyon ile ilgili tüm video, operasyon fotoğrafları ve operasyon haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

21 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik 4 gündür gerçekleştirilen "BOZDOĞAN-18" operasyonlarında 51 şüpheli yakalandı.

KDZ EREĞLİ

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kdz. Ereğli’de operasyon düzenlendi. Kaçak kazı yaptığı tespit edilen 2 kişi suçüstü yakalandı.

KARABÜK

Karabük’te jandarma ekipleri tarafından 505 adet uyuşturucu hap ile yakalanan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde gerçekleştirilen "Sibergöz-28" operasyonunda 34 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

ASAYİŞ

Ankara Merkezli olarak 5 ilde gerçekleştirilen ve tefeci olduğu iddia edilen şüphelilere yönelik ortak operasyonda 40 şüpheli gözaltına alındı.

KARABÜK

Karabük’te uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde düzenlenen operasyonlarda yakalanan 8 kişiden 2’si adliyeye sevk edildi.

GÜNDEM

2011 yılında Devrek Bolu arasında Dorukhan Tüneli yakınlarında işlenen cinayet olayı, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından aydınlatıldı.

GÜNDEM

 Karabük’te çeşitli suçlardan araması bulunan 24 kişi yakalanırken, 9 şahıs tutuklandı.

ASAYİŞ

Jandarmanın terör örgütü DEAŞ’a yönelik düzenlediği eş zamanlı operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNDEM

Zonguldak’ın da aralarında bulunduğu 56 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik Mali Suç Örgütlerine yapılan eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “KAFES-49” operasyonlarının...

ASAYİŞ

Tefecilere ve dolandırıcılara yönelik Zonguldak ve 55 ilde gerçekleştirilen “Kafes-49” operasyonlarında 147 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

ASAYİŞ

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı'nın 19-25 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği asayiş uygulamaları sonucunda birçok alanda önemli başarılar elde...