Motosiklet Haberleri

motosiklet haberleri ve güncel motosiklet gelişmeleri, motosiklet ile ilgili tüm video, motosiklet fotoğrafları ve motosiklet haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Kepez yolu üzerinde meydana gelen motosiklet kazası saniye saniye kaydedildi.

GÜNDEM

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir motosiklet seyir halindeki otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

ASAYİŞ

Muayenesi ve sigortası olmayan motosiklet sürücüsü kendisine işlem yapmak isteyen polisi görünce olay yerinden kaçtı. Motosiklete 12 yıldır muayene ve...

DEVREK

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde engelli Hasan Öztürk, 67 NV 789 plakalı motosikletine otoban geçişlerini kullanmadığı halde ceza yazıldığını iddia etti.

GÜNDEM

Zonguldak’ın merkezinde polisten kaçan motosiklet sürücüsü Emral Çarşısı içinde yakalandı. Sürücünün ehliyetsiz olduğu için kaçtığı öğrenildi.

Zonguldak

Zonguldak'ta motosiklet hırsızlığı olayına karışan 5 kişi, jandarma ekiplerince yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BARTIN

Bartın'da ana yolda manevra yapan otomobile çarpan motosikletin sürücüsü F.B.(35) yaralandı. Kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

GÜNDEM

Karabük'te iki motosiklet sürücüsünün yüzüstü uzanarak yaptıkları tehlikeli yolculuk anı cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

KARABÜK

Karabük'te iki motosiklet sürücüsünün kavgası cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

KARABÜK

Karabük'te motosiklette bacak bacak üstüne atarak seyir halinde olan bir kişinin tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasına yansıdı.

GÜNDEM

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, 81 ilden 800 motosikletlinin katılımıyla "7. Müzekent Doğa ve Motosiklet Festivali" düzenlendi.

ASAYİŞ

Kastamonu'da meydana gelen motosiklet kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.