Liman Haberleri

liman haberleri ve güncel liman gelişmeleri, liman ile ilgili tüm video, liman fotoğrafları ve liman haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


Zonguldak

Zonguldak limanında elektrik tellerine takılan martının imdadına itfaiye ekipleri yetişti.

BARTIN

Rusya’nın Soçi limanından demir alan Astoria Grande adlı kruvaziyer 855 yolcu ve 443 mürettebatı ile Amasra Limanına yanaştı.

GÜNDEM

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan TTK limanı hakkında yaptığı açıklamalarda "Kaldıralım dedik suçlu olduk!” dedi.

Zonguldak

Zonguldak’ta etkili olan sağanak yağışla beraber derelerden sürüklenen yüzlerce odun parçası ve çöp limanda toplanmıştı. Zonguldak belediyesi ekipleri limanda toplanan...

Zonguldak

Zonguldak’ta 2 gündür yağan sağanak yağışla beraber derelerden sürüklenen yüzlerce odun parçası ve çöp limanda toplandı.

Zonguldak

Zonguldak’ta mayın ihbarı yapılan kuru yük gemisinde yapılan çalışmalarda herhangi bir cisme rastlanmadı. Liman, yükleme ve boşaltma faaliyetlerine tekrar açıldı.

KDZ EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde termometrelerin 33 dereceye ulaşmasının ardından bunalan vatandaşlar, kentin sahil kesimlerinde denizin tadını çıkardı.

Zonguldak

Zonguldak'ta şiddetli yağışların ardından liman çamur rengine boyandı.

KOZLU

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri çerçevesinde Kozlu Limanında temizleme etkinliği yapıldı.

Zonguldak

Zonguldak’ta kimliği belirsiz kişilerin denize attığı çöpler limanda görüntü kirliliğine neden oldu.

KDZ EREĞLİ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kdz. Ereğli (Batı Karadeniz Bölgesi) Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Ünlüer; Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından işletmesi...