Köpek Haberleri

köpek haberleri ve güncel köpek gelişmeleri, köpek ile ilgili tüm video, köpek fotoğrafları ve köpek haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Karabük'te kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil takla attı. Bir sokak köpeğinin yaralının başında beklediği anlar dikkat çekti.

GÜNDEM

Kastamonu'da ilçe merkezine inen bir ayıya sokak köpekleri saldırmak istedi. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

GÜNDEM

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde sokak köpeklerinden kaçtığı sırada çıktığı elektrik direğinde mahsur kalan kediyi itfaiye ekipleri kurtardı.

Zonguldak

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde 12 köpeğe köydeki evinin avlusunda bakan hayvansever Mahir Şen’in (46) bir köpeği darbedilerek öldürüldü.

Zonguldak

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde küçük Sanayi sitesinde birkaç esnafın sahiplenerek baktığı Paşa isimli köpek tüfekle öldürüldü.

GÜNDEM

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde yağmur giderine sıkışan yavru köpeği itfaiye ekipleri kurtardı.

Zonguldak

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde sokak köpeklerinin saldırısına uğradığını iddia eden bir vatandaş Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’dan köpeklerin toplatılmasını istedi.

BARTIN

Bartın'da düzenlenen Ahilik Haftası kutlama programında davetsiz misafir şoku yaşandı. Sıcaktan bunalan bir köpek tören alanına gelerek, alanda sıralı bulunan...

BARTIN

Bartın’ın Kozcağız beldesinde bir inşaatta köpek cesedi bulundu.

GÜNDEM

Zonguldak'ta kaybolan köpek her yerde aranıyor.

Zonguldak

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Hasan Terzi’nin sahibi olduğu av köpeği, komşusu tarafından tüfekle vuruldu. Köpeğin saçma isabet eden sağ ayağı kesildi.

Zonguldak

Zonguldak’ta GACA yolu üzerinde yaşlı ve hasta olduğu düşünülen köpek için yardım eli bekleniyor.