Kamu Haberleri

kamu haberleri ve güncel kamu gelişmeleri, kamu ile ilgili tüm video, kamu fotoğrafları ve kamu haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


ULUSAL

Türkiye’de memurların sendikal hakkı üzerindeki yapılan yeni düzenleme nedeniyle 2 milyon memur mağdur olacak. İşte o düzenleme.

GÜNDEM

Türk İş Başkanı Ergün Atalay, kamu işçilerine ek zam teklifi hazırladıklarını ve bu talepleri bakanlığa ilettiklerini söyledi.

ULUSAL

Resmi Gazete kararı ile 22 Kurum ve Bakanlık 15.577 Memur alacak.

GÜNDEM

Zonguldak’ta Jandarma Suç Araştırma Timi’nin (JASAT) yaptığı çalışmalar sonucu kamu araçlarından mazot çaldığı belirlenen 4 şahıs yakalandı.

Zonguldak

Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilciliği tarafından basın açıklaması düzenlendi.

GÜNDEM

İnönü Üniversitesi Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu ve en az 60 KPSS Puanı ile 539 sözleşmeli personel alımı yapıyor...

Zonguldak

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, belediye işçilerinin ücretine yüzde 45 oranında zam yapıldığını açıkladı.

ULUSAL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 11:30'da kamu işçilerinin zam oranıyla ilgili açıklama yapacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin...

ULUSAL

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay kamu işçileri için devam eden toplu sözleşme görüşmeleriyle ilgili olarak "Biz 15 bin TL teklif ettik,...

EKONOMİ

Kamuda çalışan 700 bin işçiyi kapsayan toplu sözleşme için ikinci görüşme yapıldı. Ergün Atalay hükümetin ikinci teklifini açıkladı.

GÜNDEM

TÜRK-İŞ, TTK Maden işçilerinin de içinde olduğu kamuda çalışan 700 bin işçiyi ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerinde hükümetin teklifini açıkladı

Zonguldak

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK)’da çalışan işçileri de ilgilendiren kamuda 700 binden fazla işçinin ücretlerine yapılacak zammın belirleneceği görüşmeler devam ediyor.