Borç Haberleri

borç haberleri ve güncel borç gelişmeleri, borç ile ilgili tüm video, borç fotoğrafları ve borç haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

2024 yılı vergi, harç ve cezalara uygulanmak üzere 2023 yılına ilişkin yeniden değerleme oranına esas olan veriler açıklandı!

KARABÜK

Karabük’te evinin balkon kısmında asılı halde bulunan 78 yaşındaki Kasım Ö. hayatını kaybederken, geride borçlarının yazılı olduğu veda mektubu bulundu.

GÜNDEM

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) verilerine göre, bireysel kredi kartı borçlanmaları yeniden yükselişe geçti.

ULUSAL

Yapılandırma Kanunu kapsamındaki vergi borçlarının peşin 1'inci ve 2'nci taksitlerinin ödemeleri için ise son gün bugün.

GÜNDEM

Zonguldak belediyesi tarfından gerçekletirilen borç yapılandırmalarının son ödeme günü bugün.

Zonguldak

Zonguldak Belediyesi borcu olan abone ve mükellefler için yapılandırma duyurusu yayımladı.

ULUSAL

28 Mayıs seçimlerinin resmi sonuçlarının açıklamasıyla birlikte Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı da resmen duyuruldu.

GÜNDEM

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile devlete olan borçların yapılandırması için başvuru süresi 30 Haziran'a, ilk taksit ödeme süresi ise...

GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı kararı ile kamu alacakları ile ilgili yapılandırmalar için son başvuru tarihi, mayıs ayının sonundan haziran ayının sonuna sarkıtıldı.