Ayı Haberleri

ayı haberleri ve güncel ayı gelişmeleri, ayı ile ilgili tüm video, ayı fotoğrafları ve ayı haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


KARABÜK

Karabük’te raylardan geçmekte olan ayı trenin çarpması sonucu telef oldu.

KARABÜK

 Karabük'ün Eflani ilçesinde köyde incir ağacına çıkarak meyveleri yiyen ayılar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

KARABÜK

Karabük-Kastamonu karayolunda bir aracın önüne çıkan ayı ve yavruları bir süre koştuktan sonra ormanlık alana girerek gözden kayboldu.

KARABÜK

Karabük’ten sonra Safranbolu ilçesinde şehir merkezine inen anne ayı ve 2 yavrusu yolda koşarken cep telefonu ile görüntülendi.

GÜNDEM

Zonguldak, Bartın ,Karabük’ün ardından Kastamonu’da yerleşim yerlerine kadar inen ayılar bir evin bahçesinde bulunan kovanları parçaladı.

BARTIN

Bartın'da bir tarlaya kurulan domuz kapanına yakalanan ve kanlar içerisinde kalan ayı, ekiplerin 3 saat süren operasyonuyla kurtarılıp, tedavi edildikten...

KARABÜK

Karabük'te şehir merkezine inen ayı aç kaldığı için girdiği alanda 8 arı kovanını parçalayarak peteklerdeki balları yedi.

Diğer

Giresun’un Keşap ilçesinde kaçarak denize giren ayı denizin ortasında bitkin haldeyken balıkçılar tarafından kurtarılarak kıyıya çıkartıldı.

KARABÜK

Karabük'te indiği şehir merkezinde bir kafeye giren yavru ayı güvenlik kamerasına yansırken, bir şahsın oğlu ile saldırıdan araç üzerine çıkarak...

GÜNDEM

Karabük'te şehir merkezine inen ayılar iş hanına girdi. İş hanına giren ayılar esnafa korku dolu anlar yaşattı.

KARABÜK

Karabük şehir merkezinde gece saatlerinde anne ve iki yavru ayının ana caddede koştuğu anlar saniye saniye kaydedildi.

KARABÜK

Karabük'te raylardan geçmekte olan ayı trenin çarpması sonucu telef oldu.