TUTUKLAMA Haberleri

TUTUKLAMA haberleri ve güncel TUTUKLAMA gelişmeleri, TUTUKLAMA ile ilgili tüm video, TUTUKLAMA fotoğrafları ve TUTUKLAMA haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Zonguldak'ta 2 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yakalanan 2 şüpheliden birinin, Kocaeli'de polis otosunda fenalaşarak hayatını kaybetmesine ilişkin tutuklanan 2...

GÜNDEM

Karabük’te uyuşturucu madde ile yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.  

KARABÜK

Karabük'te son 10 günde meydana gelen 6 ikametteki hırsızlık olaylarının faili olduğu tespit edilen ve hakkında 17 yıl hapis cezası...

ASAYİŞ

Karabük'ün Yenice ilçesinde düzenlenen operasyonda onlarca kutu uyuşturucu hap ve esrar ile yakalanan 4 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

ASAYİŞ

Karabük'te emniyet ekiplerince düzenlenen iki ayrı operasyonda uyuşturucu madde ile yakalanan 2 kişi gözaltına alındı.

Zonguldak

Zonguldak'ta polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Düzenlenen operasyonda bir kişi tutuklandı.

KARABÜK

Karabük’te silahla etrafa ateş açıp bir taksiciyi bacaklarından vurarak yaralayan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

DEVREK

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, Devrek'te uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Yapılan operasyonda bir kişi tutuklandı.

Zonguldak

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından "Düzensiz Göçle Mücadeleye Yönelik Huzur Uygulaması" gerçekleştirdi. 4 kişi gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Zonguldak il merkezi ve Kdz. Ereğli ilçesinde Kafes operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerden 3'ü tutuklandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 10'u ise...

Zonguldak

Zonguldak'ta aralarında husumet olduğu iddia edilen kişiyi ayağından silahla yaralayan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.