Beycuma Haberleri

Beycuma haberleri ve güncel Beycuma gelişmeleri, Beycuma ile ilgili tüm video, Beycuma fotoğrafları ve Beycuma haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

Zonguldak’ın merkezine bağlı Beycuma Beldesi Karapınar köyünde köyünde vatandaşlar telefon şebekelerinin çekmemesi nedeniyle sorun yaşıyor.

SPOR

Akınspor, Beycuma Cezaevispor’u Emrah Ergül ve Ensar’ın golleri ile yıktı.

GÜNDEM

Zonguldak’ın Beycuma beldesinde araçtan atıldığı iddia edilen Gülfidan Öztürk hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Zonguldak’ın Beycuma beldesinde araçtan atıldığı iddia edilen G.Ö.’nün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu yoğun bakım servisinde tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Zonguldak

Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı ve Ak Parti Merkez İlçe Yönetimi selden etkilenen vatandaşları ziyaret etti.

Zonguldak

Zonguldak’ta 2 gün boyunca etkisini gösteren sağanak yağış sonrası sular altında kalan Beycuma Beldesinde enkaz kaldırma çalışmaları başladı.

Zonguldak

Zonguldak'ta 9 Temmuz Pazar günü sel felaketi yaşandı. Yaşanan felaket sonrası bir çok ilçe ve köy de büyük hasarlar oluştu.

Zonguldak

Zonguldaklı gurbetçi Recep Çelik Almanya’da geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Çelik’in cenazesi Türkiye’ye getirilecek.

Zonguldak

Zonguldak'ın merkezinde bir kişi ormanlık alanda kendini astı.

Zonguldak

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türkiye Yüzyılında yüz il ve Bin ilçe çıkışının ardından tartışmalar devam ediyor.

SPOR

Deplasmanlı Süper Amatör Lig'in yeni takımı Beycuma Cezaevispor'da yönetim, iç ve dış transferde tam 9 oyuncu ile anlaşarak kadrosuna kattı.

EĞİTİM

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Karaelmas Kitap Topluluğu öğrencilerinin Bir Kitap Bir İnsan kampanyası kapsamında toplanan kitaplar Beycuma’da bulunan iki okula...