İçişleri Bakanlığı tarafından 1 Haziran’dan itibaren açılması planlanan lokanta, restoran, kafe gibi iş yerleri ile park, piknik alanları, mesire yerleri ve giyim pazarlarıyla ilgili yeni genelge yayımlandı.
Bugün itibari ile yayımlanan genelgeye göre, lokanta, restoran, kafe, pastane, kahvehane, çay bahçesi, lokaller 1 Haziran'da açılırken saat 22.00'ye kadar hizmet verebilecek
Yine aynı şekilde genelgeye göre Zonguldak'’ta olan yüzme havuzu, hamam, sauna, gibi hizmet veren işletmeler 1 Haziran'dan itibaren belirlenen kurallar dâhilinde saat 22.00'ye kadar açık kalabilirken spor merkezleri/tesisleri ise gece 24.00'e kadar hizmet verebilecek.
1 Haziran'da hizmete başlayacak kafe, restoran ve eğlence mekanlarında, iskambil, okey, tavla gibi oyunların oynanması ve nargile satışları yapılması yasaklanacak.
Park/bahçe, piknik alanları, mesire ve ören yerleri ile sahil bantlarında piknik, spor, yürüyüş, gezi, balık tutma vb. faaliyetler 1 Haziran'da başlanırken bu alanlarda mangal yapma yasağı devam edecek..

Editör: TE Bilişim