Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde Nöroloji servisinde kalan hemşire adayı hastanın sosyal medyadan yaptığı paylaşım büyük dikkat çekmişti.
Ece Tel, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Sağlık Bakanlığı resmi hesabını etiketleyerek destek istedi. Ece hemşire yaptığı paylaşımda; “Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde nöroloji servisinde 5 kişilik odada kalıyoruz 4 yatak dolu, serviste 4 kişilik bir oda boşken 5. yatağa da hasta alacaklardı karşı çıkmamız üzerine almaktan vazgeçtiler. Küçücük odada kovid varken insanlar dip dibe kalıyor. Yoğun bakımdan çıkmış kemoterapi hastasıyla enfeksiyon hastası aynı odada kalıyor! Yönetimin kararıyla tüm odaların dolu olması gerektiği söyleniyor. Odanın içerisinde mesafe yok insanlar mağdur. Böyle bir dönemde bu kadar hastanın ve refakatçının bir arada kalması çok sağlıksız. Bizim ve hastalarımızın sağlığı için gereğinin yapılmasını diliyoruz” şeklinde paylaşımlar yapmıştı. 
Ece Tel’in paylaşımlarının ardından hastane yönetimi olayı araştırdı. Twitter hesabından yeni bir açıklama yapan Ece Tel “ 2 gün önce attığım tivit için çıkan haberlerden haberim yoktur, haberlerden dolayı üzgünüm. Hastane personeli ve yönetimi bizimle ilgilenmiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum.”dedi.

Editör: TE Bilişim