Geçtiğimiz Cuma günü Kilimli ilçe Stadı’nda gerçekleşen seçmelerde performansıyla göz dolduran genç oyuncu Yiğit Alp Fidan, Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Mustafa Özer tarafından A takım kadrosuna alındı. 

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Küçük Kızlar Hokey takımı bölge birincisi oldu! Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Küçük Kızlar Hokey takımı bölge birincisi oldu!

Genç oyuncu Yiğit Alp Fidan’ın  Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Mustafa Özer tarafından A takım kadrosuna alındığını ifade eden  Zonguldak Kömürspor alt yapı sorumlusu Muhammet Şaffak: “A takım antrenmanına katılan altyapı sporcularımızdan 2007 doğumlu Yiğit Alp Fidan, A takım hocamız Mustafa Özer tarafından A takımla beraber antrenmanlara devam etmesini istedi. Gelişime açık ve yetenekli olduğunu dile getiren hocamız altyapı sporcularına daha çok fırsat vermek istediğini dile getirdi. 
Hocamıza ilgisinden dolayı altyapı ailesi olarak teşekkür ediyoruz. Oyuncumuzda bu süreci iyi bir şekilde geçireceğinden şüphemiz yok. A takıma sporcu yetiştirmeye devam edeceğiz. Şans verildikçe diğer sporcularımız da bu şansları fırsata çevirecektir.”ifadelerine yer verdi

 Haber: Melisa Sapaz

Editör: Melisa Sapaz