15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Zonguldak İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Adem Gülşen, İl Müftü Yardımcısı Melek Karakaş, Ereğli İlçe Müftüsü Harun Aydoğdu, İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri Gökhan Şen ve Yakup Sarıgül ile okul yöneticileri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.Üü-142

Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle manevi bir atmosferde gerçekleştirilen yarışmaların ardından dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Törende konuşan İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Adem Gülşen ve İlçe Müftüsü Harun Aydoğdu, yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik ederek, sergiledikleri başarılı performanslar ve sundukları Kur’an ziyafeti dolayısıyla öğrencilere teşekkür ettiler.

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması sonucunda, Ereğli 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Zeynep Şener il birincisi olarak bölge finallerinde Zonguldak’ı temsil etmeye hak kazandı. Devrek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mehtap Barut ikinci, Çaycuma Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Berrin Nisa Kurt ise üçüncü oldu.

Hafızlık Yarışmasında ise Gökçebey Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Müberra Kalbinur Şengün il birincisi olarak bölge finallerine katılmaya hak kazandı. Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Zeynep Masat ikinci olurken, Ereğli Fazlı Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Esmanur Yılmaz yarışmayı üçüncü sırada tamamladı.

Program, dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Danıştay Başkanı Zeki Yiğit BEUN Rektörü Prof.Dr. İsmail Hakkı Özölçer ile ne görüştü?
Danıştay Başkanı Zeki Yiğit BEUN Rektörü Prof.Dr. İsmail Hakkı Özölçer ile ne görüştü?
İçeriği Görüntüle