Türk bandrallı olduğu öğrenilen geminin Rusya'dan geldiği ve 12 mürettebatı olduğu öğrenildi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle gemi ile irtibat kurulamazken, 12 kişinin durumu hakkında bir bilgiye ulaşılamadı.

Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in uygulamaları Zonguldak CHP’de gündemde! Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in uygulamaları Zonguldak CHP’de gündemde!

Karaya oturarak ikiye ayrılan kuru yük gemisi ise yakından görüntülendi.  Tahliye edilen 13 mürettabatın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ZONGULDAK’TA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Zonguldak’ta fırtına ve sağanak etkili olurken, valilikten yapılan açıklamada 20 Kasım’da olumsuz hava sebebiyle okulların tatil edildiği duyuruldu. Ereğli ilçesinde 5 metreyi aşan dalgalar ilçe sahiline vurdu. Sahildeki yürüyüş yoluna kadar deniz taşarken, kafelerin bahçelerine dalgalar geldi. Masa ve sandalyeler ile iş yerlerinde hasar oluştu.

DERE TAŞTI

Öte yandan yağışlar nedeniyle Karga Mahallesi’ndeki Güldere Deresi taştı. İlçenin çeşitli yerlerinde taşan sular su baskınına neden oldu. Polis ekipleri, su altında kalan yollarda sürücülerin geçişine izin vermezken güvenlik önlemi aldı.

Editör: Melisa Sapaz